Ervaringen

Laat je inspireren door deze creatieve ondernemers die jou voorgingen.

Senna Eijkemans

Bloemetje komt zo!

“Ik wilde weten of het me zou lukken. Nu hoef ik niet meer achteraf te denken, had ik het maar geprobeerd.”
(Spoiler alert: het is dik gelukt!)

Meike de Nooy

Van full time moeder naar unieke portretten

 

“Ik heb nu opdracht gekregen voor 11 portretten én ga voor een magazine werken.”

Annelijn Swartjes

Van docent Nederlands naar Relaxdocent

 

“Ik was al even bezig met mijn bedrijf maar ik heb geleerd om ondernemerskwaliteiten toe te eigenen waardoor het nu veel meer is dan ‘ik en mijn bedrijf’.”

Emmy neemt je mee, op pad.
Je eigen pad.

Ze pakt af en toe en toe je hand om de vaart erin te houden en als het net iets te snel gaat, wacht ze even op je. Emmy heeft een koffer vol kennis en die deelt ze uitbundig uit. Ze heeft een hele positieve kijk op zaken en daarom was het een feest om samen met haar, nieuwe stappen te zetten en soms lastige oude patronen te doorbreken. Haar creatieve geest snapt de creatieve van geest van mij, ook al zijn het twee verschillende…

Weer aan mijn eigen stuur, dankjewel, Emmy!

Ivor van Harten
Tuinarchitect & Eigenaar van Poldergast

De naam van de No More Nonsense sessie zegt precies wat het doet. Emmy weet namelijk met haar positiviteit, openheid en écht oprechte interesse jou de juiste vragen te stellen: geen ruimte voor nonsens of je zelfverzonnen excuusjes, maar recht naar de kern. Dat geeft een ontzettend boost! Naast haar positieve energie, is Emmy heel behulpzaam en geeft ze fijne inzichten waar je echt mee aan de slag kunt. Geloof me: na zo’n sessie loop je met bakken energie de deur uit!

Anne de Vlaam
Creative content creator & Copywriter

Ons gesprek heeft mij diep geraakt. Je hebt me geholpen om de ideeën die ik heb te verbinden en in kleine stukjes op papier te zetten om zo orde in de chaos creëren. 

Het zet mij aan om de daad bij het woord te voegen en mijn hart te volgen. Emmy, jij hebt de gave om mensen aan te voelen en hen op de juiste route te zetten richting een eigen business.
Ik had niet verwacht dat het zoveel met mij zou doen.

Daisy de Groot
Daisy’s fotografie

Emmy heeft ons tijdens deze sessie nieuwe inspiratie, inzichten maar vooral ook energie gegeven. We hebben onder andere goede tips gekregen over hoe je een goede prijs bepaald voor je producten of diensten, wat sociale media voor je onderneming kan betekenen en hoe je snel kan groeien door gewoon te doen. Super bedankt, wij gaan er zeker mee aan de slag!

Mirthe, Elise en Sammie
Studio MES

Mijn ‘No More Nonsense’ sessie met Emmy heeft mij veel gebracht. Ze slaat de spijker op de kop, luister goed en is heerlijk enthousiast. Altijd fijn zo’n blijk van creatieve herkenning. Dank je wel lieve Emmy voor je cadeau.

Charlotte Roels
De vrouw achter jou

Mijn persoonlijke ervaring mbt de coaching sessie was zeer positief! De vriendelijke uitstraling, luisterende oor en de sturing in het gesprek, getuigde van professionaliteit en deed mij positief doen openstellen. De uitkomst van de sessie was zeer positief en gaf mij de nodige boost & energie om mijn dromen te realiseren. Een echte aanrader! 

Shadhna Parbhoe
Coach

De sessie was voor ons een aanzet om serieus te kijken naar de zakelijke kant van ons werk. Iets waarvan we weten dat het nodig is, maar waar we zelf te weinig mee bezig zijn. Dat komt vooral omdat we ons niet comfortabel voelen bij dat zakelijke. De sessie heeft mijn perceptie daarin echt verschoven. Ik ben er juist enthousiast van geworden, omdat je het super goed hebt weten te koppelen aan onze artistieke doelen. Ik ben het nu veel meer gaan zien als iets wat we kunnen integreren in ons proces, in plaats van een los onderdeel waar ik eigenlijk niet mee bezig wil zijn.

Joris van Oers
Co-Founder Studio Krom

Emmy heeft een ontzettend fijne en optimistische vibe! Je gaat gegarandeerd vol positieve energie het gesprek uit. De gesprekken zijn diepgaand waardoor Emmy goed tot de kern weet te komen om vervolgens met gerichte oplossingen een resultaat te bereiken. Ze weet de mix tussen creativiteit en business goed te vinden wat voor veel ondernemers vaak een uitdaging is. Emmy is zeer betrokken en neemt je mee in de processen waar ze zelf ook tegenaan is gelopen in het verleden, hierdoor ontstaat er een heel fijn en verbindend gevoel dat je er niet alleen voor staat! Kortom, een heel bijzonder en mooi gesprek. Dank je wel!
Gabriëlle
Branding Strategy & Visual Identity

Creatieven over ‘Maak van je Passie je Werk’

Vivianne van der Breggen

VDESIGN interieur & styling advies

“Ik heb me direct ingeschreven toen ik via Nimeto de kans kreeg. Dit was zó waardevol.
2 nieuwe klanten in een week én volgende week nog een gesprek.”

Vivianne’s Instagram

Marisha van der Dussen

Graphic Designer @ This is Maris

“Prijzen bepalen, money mindset, zichtbaarheid, jij bepaald wat het beste bij jou past. Dingen online lezen is totaal anders dan wanneer je deze cursus volgt.”

Anne Prins

Student en startende ondernemer

“Als je diep van binnen weet dat je een ondernemers-ambitie hebt dan raad ik dit traject aan, het brengt je echt verder.”

Creatieven over 1-op-1 Intensive Mentoring

Ik kwam bij Emmy als startend ondernemer. Ik was net afgestudeerd aan de HKU en was op zoek naar extra hulp, ondersteuning en handvaten rondom het creatief ondernemerschap. Ik had heel sterk de behoefte aan het vinden van een duidelijke focus voor mijn bedrijf en aan meer zelfvertrouwen als ondernemer. Met deze hulpvraag ging ik het 1 op 1 business traject met Emmy aan.

In de 3 maanden tijd waarin zij mij heeft gecoacht heb ik gigantische stappen gemaakt die ik in mijn eentje misschien ook had kunnen zetten, maar dan in een veel trager tempo. Emmy snapt het ondernemen en het creatieve vak, herkent de valkuilen en begrijpt als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je van je passie je werk wil maken. Zoals Emmy het zelf ook zegt kun je twee dingen doen: je kan met de stoomtrein door het allemaal op eigen houtje te doen, of je stapt in deze sneltrein! En die belofte heeft zij zeker waargemaakt.

Ik weet zeker dat ik goed contact blijf houden met Emmy en dat ik haar hulp nog vaker in zal gaan schakelen. Ik raad Emmy en haar diensten dan ook ten zeerste aan, zodat anderen dezelfde groei door kunnen maken als ik heb doorgemaakt.

Nadine van den Berg
Designer @ Dit is Nadine

I’m entering 2021 with so much more clarity and confidence I never thought I would have before our collaboration.

Before starting the coaching process I struggled with work overload, inability to organise my time sufficiently, getting lost in too many tasks, working late in the evening, poor diet and not enough sleep. Basically I was stuck in a loop of work overload without bringing any improvements to the problem, I just accepted it as it is, like this is normal life of a designer.

This collaboration not only tackled my problems, but it also shed a light on many other aspects of my work and life I wasn’t aware of, or I was just ignoring them. I now feel more confident as entrepreneur and have a good grip on pricing. Without Intensive Mentoring I would have never gotten out of self-destructive loop I was in.

I would have gone through one of the most challenging periods applying the old ways that I thought were correct and that would dig an even deeper hole for my problems. I would never ask myself some crucial questions that were very important in order for me to figure out what I want and which steps to take next.

Since this was my first time investing in coaching, I was afraid how it will go, but because Emmy is radiating with positive energy and has a friendly, relaxed approach to the sessions, this mentorship felt more like talking to my friend who is honest to me and knows when I need gentle kick in the ass.

This collaboration also made me realise the importance of investing money in myself and my business. It brought me so much more than I expected, and made me realise I have to set aside my time and money in order to grow for the better and in the direction I want to. I’ve earned back my investment before this collaboration ended.

Hana Jira
Art Director @ Bonobo Glue

Ik liep tegen mijn eigen plafond aan, teveel klanten, te weinig tijd, te weinig inkomen en daardoor teveel stress, ik wist dat ik mijn bedrijf anders zou moeten gaan inrichten, maar kwam alleen niet helemaal tot een duidelijk hoe.

Ik had een stok achter de deur nodig, iemand die kritisch met me mee kon kijken terwijl we even heel bewust de focus op mijn processen mijn bedrijf zouden hebben.

Wat voor mij het belangrijkste moment in mijn traject was, was het moment dat jij me hielp met het kijken vanuit een andere invalshoek. Voorheen had ik me gefocust op een doelgroep die eigenlijk niet persee op mijn hulp (op de manier waar ik dat voor ogen zag ) zat te wachten en dus niet zo makkelijk zou investeren. Toen ik me ineens besefte wat ze wel zochten en me besefte dat er DAAR een gebrek aan was had ik ineens mijn ‘niche’ duidelijk gevonden, ging ik me focussen op een andere doelgroep en begon het als vanzelf te stromen.

Op 10 februari hadden we onze laatste sessie, op 1 maart starten 20 deelnemers in mijn nieuwe opleiding en daarmee draaide ik met mijn aller eerste echte lancering 40.000 euro omzet.

Als ik dit niet had gedaan dan was ik waarschijnlijk nog veel langer blijven hangen in hoe ik het hiervoor deed. En naast de stress en het gevoel van geleefd worden die dat me had opgeleverd, had ik dan ook niet deze omzet kunnen draaien.

Ik vind je een super fijn persoon om mee te sparren, ik voel de ruimte om me echt open te stellen en zelfs al denk ik dat ik warrig overkom voel ik me welkom om zonder rem alles bij je te ‘dumpen’ dat ik aan inzichten heb gekregen, omdat ik weet dat jij me helpt er de rode draad in te vinden.

Ik gun iedereen een Emmy 😊 en ga je zeker weer inschakelen als ik weer voel dat ik ergens stagneer

Wendy van den Bersselaar
Natuurlijk Online

Hoe begin ik, waar mag de focus naar toe en durf ik zichtbaar te zijn en de stap te wagen?
Tijdens het kennismakingsgesprek had Emmy direct een open houding. Hierdoor voelde ik me gehoord en haar enthousiasme en oplossingsgerichtheid gaven voor mij de doorslag.

Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik wekelijks concrete stappen heb gezet. Het resultaat is dat ik nu concreet aan de het werk ben met mijn bedrijf. Ik heb een uniek concept ontwikkeld dat ik nu middels meerdere (pilot) opdrachten heb uitgevoerd. En de volgende de stappen die ik mag zetten zijn duidelijk.

Een eye-opener voor mij was dat Emmy het traject ziet als een creatief proces. Hierdoor word je uitgenodigd om verder te kijken dan je eerste intentie en je creativiteit ook hier te gebruiken. Ook vond ik de extra video’s met extra tools en theorieën waardevol.

Vooral het vertrouwen dat Emmy in haar klanten heeft is geweldig. Dit zorgt ervoor dat je je gesteund voelt als er stappen gezet mogen worden die eng zijn.

Sora van Thiel
Portret schilder met een twist

Before the coaching process, I had many insecurities. I was ready to settle for less than I am capable of only because of my fears.

I said yes to Intensive Mentoring with Emmy after I saw such big positive progress in my partner’s business after only a few sessions with Emmy.

Emmy was able to direct my, at that moment, still undefined business attempts in the right directions while keeping me in a positive mindset and motivating me to strive for more.

She doesn’t only give you a magical fast solution for an individual problem or dilemma, she teaches you to be your own long-term problem-solving solution. Her techniques can be applied each time when you face a hard time. During Emmy’s mentoring I came up with a clear path and plans for my business.

Emmy’s positivity and confidence are contagious! Even though all of our sessions were very intense, at the same time it felt like a newly discovered fuel for my future actions.

The thing I will never forget about this journey is the feeling of freedom and control it brought to my everyday life.

Dear Emmy, it was such a pleasure to go through this journey with you! Never stop sharing your knowledge with others 🙂

Nikolina Sabljak
Photographer @Photons

Als startende ondernemer had ik zoveel vragen, waarvoor ik eigenlijk bij niemand terecht kon. Ik wilde alles heel goed doen en las en ondernam van alles maar kwam niet echt verder. Was vooral erg veel bezig met: hoe dan? En wist niet waarop ik me moest focussen.

Hoewel ik het heel erg spannend vond had ik het gevoel dat je me echt een stap verder kon brengen. Geen tijd meer om aan te rommelen, maar echt stappen te zetten.

Het is voor mij een roerige periode geweest en je was daarin een soort baken van positiviteit. Altijd bereid en open om me te helpen op wat voor manier dan ook. Je rust en enthousiasme waren echt daarin heel erg fijn. Echt superbedankt daarvoor. Mijn glowing face na al onze gesprekken zegt genoeg.

Ik heb nu een concreet plan waar ik mee aan de slag kan. Ik was eerst all over the place. Ik heb nu veel meer helderheid en daardoor ook rust en kan mezelf daardoor ook gemakkelijker weer bij les roepen als ik teveel ga afwijken. Voor mij ook heel belangrijk dat ik mijn ‘WHY’ heb gevonden. Die wakkert echt een vuurtje bij me aan om te gaan knallen.

Emmy heeft ontzettend veel kennis op het gebied van brandig en positionering en nog veel meer. Ze is een warm persoon en in onze 1 op 1 gesprekken heb ik altijd het gevoel dat je er op dat moment echt helemaal voor mij bent. Emmy voelt aan en vraagt door naar wat echt nodig is om die volgende stap te kunnen zetten.

Ook vond ik de aanvullende video’s op de theorie erg fijn om zelf mee aan de slag te gaan.

Wat het me had gekost als ik niet in mezelf had geïnvesteerd? Heel veel tijd, denkwerk en ook frustratie. Zou misschien zelfs wel eerder geneigd zijn geweest ermee te stoppen.

Nicole Splinter
HSP (hoogsensitief) & Introvert coach

Ik zat te vast in ‘productie draaien’ om strategisch na te denken en kwam niet toe aan bedenken wat ik eigenlijk wilde met mijn bedrijf. En ik kon mezelf niet motiveren en inspireren om een verandering in gedrag op gang te brengen. Ik had een nieuwe ruimte, maar ik gedroeg me nog als vanouds.

Ik ben me bewust geworden van mijn beperkte blik op mijn bedrijf en ben geïnspireerd om er op een hoger niveau / strategischer manier naar te kijken. Emmy bood steun op momenten dat ik er zelf even niet goed uit kwam, en daarmee heeft het me kracht gegeven om me daar niet negatief over te voelen, maar er op een productieve manier iets aan te doen.

Ik heb nu een positiever beeld van mijn bedrijf dan ik ervoor had; ik zie beter wat er goed gaat en wat er niet goed gaat en wat er anders moet. Ik heb een beter beeld van mijn zwakheden en kracht, en van waar ik naar toe wil.

Dit traject heeft me handvaten gegeven om de verandering op een gestructureerde / gefocuste manier aan te pakken. En ik heb praktische tips en tricks gekregen op het gebied van planning, focus en productiviteit.

Emmy’s vormgevers achtergrond en ervaring maken dat ze een hele goede coach is voor creatieven. Ze is in staat om iemand te laten voelen dat het helemaal om hem draait / gaat, en dat is heel bijzonder. Ze is niet bang om dingen van zichzelf te delen, maar het staat altijd in het teken van de groei van de ander. Ik heb zelden meegemaakt dat er zo goed naar me geluisterd werd en dat er zo hard werd geprobeerd me te helpen. Bedankt daarvoor!

André Brocatus
Design Consultant @ abdc.nl

Word jij het volgende succesverhaal?

Laat je gegevens hier achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op om een match call in the plannen.

Voor creatieven die een BOLD business willen

Don't leave without following me on Instagram ♥