Maak kans op een GRATIS No More Nonsense-sessie t.w.v. €147,-

Ben jij klaar van die rollercoaster van ups en downs?

Of barst jij van de ideeën maar lukt het je niet om deze om te toveren naar een goed lopend bedrijf?

 

No More Nonsense

Kom uit die brainstorm-fase en ga het DOEN

Iedere maand selecteer ik 2 serieuze en ambitieuze creatieven die staan te popelen om next level te gaan in hun business en in hun leven.

Check meteen of je in aanmerking komt voor een No More Nonsense Sessie:

Deze sessie is voor jou als je:

✅   Een sparringpartner nodig hebt

✅   Drang naar vrijheid voelt en wilt werken waar en wanneer jij wilt

✅   Je creativiteit wilt gebruiken om inkomsten te genereren

✅   Voelt dat je lang genoeg hebt gewacht en het nu tijd is voor (meer) actie

✅   Bereid en in staat bent om in jezelf te investeren

✅   Een liefdevolle kick-in-the-ass nodig hebt om het gewoon te gaan DOEN

Deze sessie is niet voor jou als je

❌  Bang bent om (spannende) stappen te nemen

❌  Coaching ziet als kosten en niet als investering

❌  Twijfelt of je een coach nodig hebt (ja dat heb je, anders las je dit nu niet)

❌  Twijfelt of je nu wel tijd hebt (iedereen heeft evenveel uren in de dag, je kunt zelf kiezen waar je je tijd aan besteed)

❌  Niet groots durft te dromen

Tijdens deze sessie ga ik jou verder begeleiden op jouw pad: Meer focus, meer vertrouwen en stappen zetten om je ideeën concreet te realiseren.

Ik kan je de kansen laten zien en vervolgens heel praktisch plannen maken zodat je precies weet wat je moet doen.

Mijn wens voor jou is dat je nu door pakt en je ideeën en dromen gaat realiseren.
Dus maak gebruik van die flow en ga het gewoon doen.

Tijdens deze exclusieve No More Nonsense-sessie ontdek je:

💫  Wat je kunt doen om je ideeën te realiseren op basis van waar je nu staat
💫  Welke obstakels je nu tegenhouden en hoe je die kunt overwinnen
💫  Hoe ik je mogelijk verder kan helpen om een vrij en onafhankelijk leven te creëren waarin je kunt reizen en werken, waar en wanneer je wilt!

Deze sessie duurt ongeveer 45 minuten en hij is volledig online via Zoom. Lekker praktisch, toch?

Je maakt alleen kans op deze sessie als je serieus en ambitieus bent. Neem dus even de tijd om onderstaande vragen eerlijk te beantwoorden (er is geen goed of fout) en je hoort binnen 7 dagen per mail of je bent geselecteerd.

Intake Formulier

Ben je bereid en in staat om in je droom te investeren(Tijd, geld en energie)?

Bij het aanvragen van deze sessie ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.

Anderen over de No More Nonsense sessie

Emmy heeft een ontzettend fijne en optimistische vibe! Je gaat gegarandeerd vol positieve energie het gesprek uit. De gesprekken zijn diepgaand waardoor Emmy goed tot de kern weet te komen om vervolgens met gerichte oplossingen een resultaat te bereiken. Ze weet de mix tussen creativiteit en business goed te vinden wat voor veel ondernemers vaak een uitdaging is. Emmy is zeer betrokken en neemt je mee in de processen waar ze zelf ook tegenaan is gelopen in het verleden, hierdoor ontstaat er een heel fijn en verbindend gevoel dat je er niet alleen voor staat! Kortom, een heel bijzonder en mooi gesprek. Dank je wel!
Gabriëlle
Branding Strategy & Visual Identity

De naam van de No More Nonsense sessie zegt precies wat het doet. Emmy weet namelijk met haar positiviteit, openheid en écht oprechte interesse jou de juiste vragen te stellen: geen ruimte voor nonsens of je zelfverzonnen excuusjes, maar recht naar de kern. Dat geeft een ontzettend boost! Naast haar positieve energie, is Emmy heel behulpzaam en geeft ze fijne inzichten waar je echt mee aan de slag kunt. Geloof me: na zo’n sessie loop je met bakken energie de deur uit!

Anne de Vlaam
Creative content creator & Copywriter

Ons gesprek heeft mij diep geraakt. Je hebt me geholpen om de ideeën die ik heb te verbinden en in kleine stukjes op papier te zetten om zo orde in de chaos creëren. 

Het zet mij aan om de daad bij het woord te voegen en mijn hart te volgen. Emmy, jij hebt de gave om mensen aan te voelen en hen op de juiste route te zetten richting een eigen business.
Ik had niet verwacht dat het zoveel met mij zou doen.

Daisy de Groot
Daisy’s fotografie

Emmy heeft ons tijdens deze sessie nieuwe inspiratie, inzichten maar vooral ook energie gegeven. We hebben onder andere goede tips gekregen over hoe je een goede prijs bepaald voor je producten of diensten, wat sociale media voor je onderneming kan betekenen en hoe je snel kan groeien door gewoon te doen. Super bedankt, wij gaan er zeker mee aan de slag!

Mirthe, Elise en Sammie
Studio MES

Mijn ‘No More Nonsense’ sessie met Emmy heeft mij veel gebracht. Ze slaat de spijker op de kop, luister goed en is heerlijk enthousiast. Altijd fijn zo’n blijk van creatieve herkenning. Dank je wel lieve Emmy voor je cadeau.

Charlotte Roels
De vrouw achter jou

Mijn persoonlijke ervaring mbt de coaching sessie was zeer positief! De vriendelijke uitstraling, luisterende oor en de sturing in het gesprek, getuigde van professionaliteit en deed mij positief doen openstellen. De uitkomst van de sessie was zeer positief en gaf mij de nodige boost & energie om mijn dromen te realiseren. Een echte aanrader! 

Shadhna Parbhoe
Coach

De sessie was voor ons een aanzet om serieus te kijken naar de zakelijke kant van ons werk. Iets waarvan we weten dat het nodig is, maar waar we zelf te weinig mee bezig zijn. Dat komt vooral omdat we ons niet comfortabel voelen bij dat zakelijke. De sessie heeft mijn perceptie daarin echt verschoven. Ik ben er juist enthousiast van geworden, omdat je het super goed hebt weten te koppelen aan onze artistieke doelen. Ik ben het nu veel meer gaan zien als iets wat we kunnen integreren in ons proces, in plaats van een los onderdeel waar ik eigenlijk niet mee bezig wil zijn.

Joris van Oers
Co-Founder Studio Krom