Probeer je van alles

Maar ben jij klaar met die rollercoaster van ups- en downs?

Want die rollercoaster kost zóveel energie. Niet alleen zakelijk maar juist ook emotioneel.

Heb jij nu behoefte aan:

⇒ Jezelf sterk onderscheiden in de markt

⇒ Meer klanten

⇒ Focus aanbrengen

⇒ Geen wolligheid

⇒ Recht naar de kern

⇒ Een sparringspartner

⇒ Een stukje lef om het echt te gaan DOEN

En bovenal minder onzekerheden en meer stabiliteit in je business en je leven?

“Als kunstenaar ontbrak het me niet aan inspiratie, wel aan zakelijk inzicht en waar precies mijn sterke punten liggen om mijn werk efficiënter en aan de juiste doelgroep aan te kunnen bieden.”

– Ben Roelofs

Jij bent al even ondernemer en je voelt aan alles dat je meer in je hebt, maar

Je loopt vast in HOE. Jij bent namelijk creatief en je houdt van je vak. Maar in het ondernemen komen er zoveel dingen op je af dat je niet weet waar je moet beginnen. Terwijl je hoofd vol zit met goede ideeën. Alles heeft potentie. Daardoor ben je snel afgeleid. Want hoe kies je?

✔ Je werkt hard. Je maakt veel uren en het gaat best lekker. Maar helaas zie je dit nog niet direct terug in je financiën. Daarom neem je misschien ook nog wel projecten aan waar je helemaal niet zo blij van wordt. En daar baal je dan weer van.

✔ Jij staat voor kwaliteit en wil graag betrokken blijven bij het resultaat. Werk uit handen geven is lastig. Maar er moet wel iets gaan veranderen. Ook jij hebt een maximaal aantal uren in de dag, toch? Je loopt zo langzamerhand tegen een plafond aan.

✔ Omdat je zoveel leuk vindt, en je ook zoveel kunt, mis je de focus. Je houdt dingen nog een beetje vaag omdat je het zelf ook niet zo goed weet. Hier wordt je onzeker van en je trekt ook niet je ideale klanten aan. Je wilt focus krijgen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt.

✔ En misschien nog wel het belangrijkste; Het loopt wel prima eigenlijk. Je voelt je daarom stiekem een beetje schuldig over je twijfels omdat je toch blij moet zijn met wat je hebt, doet en kan?! Maar je voelt ook aan alles dat je meer in je hebt.

Geloof me, het is oké om je zo te voelen.

Sterker nog, dit is juist goed. Want dit gevoel zet jou aan tot actie.

En dit is de eerste stap richting leven in je volle potentie en impact creëren op jouw manier.

Dus wacht niet nog langer tot het ‘juiste moment’ daar is.
Niet later in het bejaardenhuis zitten en denken ‘had ik het maar gedaan’

Voordat je verder leest wil ik je 4 belangrijke vragen stellen:

1. Voel je het mogelijk is om je dromen te realiseren?

2. Voel je dat JIJ het kan?

3. En dat het NU tijd is om in actie te komen?

4. Ben je bereid om in jezelf te investeren? En dan bedoel ik niet alleen geld maar juist ook tijd en energie?

Heb jij JA JA JA JA geantwoord op de vragen hierboven?

Dan, maar ook alleen dan, ben ik er voor jou.

1-op-1 coaching kan deels vergoed worden door Werktuig PPO. Het gaat om 1/3 tot €2000. Stuur me een bericht, ik kan je helpen ☺️

Ook deze creatieve ondernemers gingen je voor:

Ik liep tegen mijn eigen plafond aan, teveel klanten, te weinig tijd, te weinig inkomen en daardoor teveel stress, ik wist dat ik mijn bedrijf anders zou moeten gaan inrichten, maar kwam alleen niet helemaal tot een duidelijk hoe.

Ik had een stok achter de deur nodig, iemand die kritisch met me mee kon kijken terwijl we even heel bewust de focus op mijn processen mijn bedrijf zouden hebben.

Wat voor mij het belangrijkste moment in mijn traject was, was het moment dat jij me hielp met het kijken vanuit een andere invalshoek. Voorheen had ik me gefocust op een doelgroep die eigenlijk niet persee op mijn hulp (op de manier waar ik dat voor ogen zag ) zat te wachten en dus niet zo makkelijk zou investeren. Toen ik me ineens besefte wat ze wel zochten en me besefte dat er DAAR een gebrek aan was had ik ineens mijn ‘niche’ duidelijk gevonden, ging ik me focussen op een andere doelgroep en begon het als vanzelf te stromen.

Op 10 februari hadden we onze laatste sessie, op 1 maart starten 20 deelnemers in mijn nieuwe opleiding en daarmee draaide ik met mijn aller eerste echte lancering 40.000 euro omzet.

Als ik dit niet had gedaan dan was ik waarschijnlijk nog veel langer blijven hangen in hoe ik het hiervoor deed. En naast de stress en het gevoel van geleefd worden die dat me had opgeleverd, had ik dan ook niet deze omzet kunnen draaien.

Ik vind je een super fijn persoon om mee te sparren, ik voel de ruimte om me echt open te stellen en zelfs al denk ik dat ik warrig overkom voel ik me welkom om zonder rem alles bij je te ‘dumpen’ dat ik aan inzichten heb gekregen, omdat ik weet dat jij me helpt er de rode draad in te vinden.

Ik gun iedereen een Emmy 😊 en ga je zeker weer inschakelen als ik weer voel dat ik ergens stagneer

Wendy van den Bersselaar
Natuurlijk Online

I’m entering 2021 with so much more clarity and confidence I never thought I would have before our collaboration.

Before starting the coaching process I struggled with work overload, inability to organise my time sufficiently, getting lost in too many tasks, working late in the evening, poor diet and not enough sleep. Basically I was stuck in a loop of work overload without bringing any improvements to the problem, I just accepted it as it is, like this is normal life of a designer.

This collaboration not only tackled my problems, but it also shed a light on many other aspects of my work and life I wasn’t aware of, or I was just ignoring them. I now feel more confident as entrepreneur and have a good grip on pricing. Without Intensive Mentoring I would have never gotten out of self-destructive loop I was in.

I would have gone through one of the most challenging periods applying the old ways that I thought were correct and that would dig an even deeper hole for my problems. I would never ask myself some crucial questions that were very important in order for me to figure out what I want and which steps to take next.

Since this was my first time investing in coaching, I was afraid how it will go, but because Emmy is radiating with positive energy and has a friendly, relaxed approach to the sessions, this mentorship felt more like talking to my friend who is honest to me and knows when I need gentle kick in the ass.

This collaboration also made me realise the importance of investing money in myself and my business. It brought me so much more than I expected, and made me realise I have to set aside my time and money in order to grow for the better and in the direction I want to. I’ve earned back my investment before this collaboration ended.

Hana Jira
Art Director @ Bonobo Glue

Hoe begin ik, waar mag de focus naar toe en durf ik zichtbaar te zijn en de stap te wagen?
Tijdens het kennismakingsgesprek had Emmy direct een open houding. Hierdoor voelde ik me gehoord en haar enthousiasme en oplossingsgerichtheid gaven voor mij de doorslag.

Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik wekelijks concrete stappen heb gezet. Het resultaat is dat ik nu concreet aan de het werk ben met mijn bedrijf. Ik heb een uniek concept ontwikkeld dat ik nu middels meerdere (pilot) opdrachten heb uitgevoerd. En de volgende de stappen die ik mag zetten zijn duidelijk.

Een eye-opener voor mij was dat Emmy het traject ziet als een creatief proces. Hierdoor word je uitgenodigd om verder te kijken dan je eerste intentie en je creativiteit ook hier te gebruiken. Ook vond ik de extra video’s met extra tools en theorieën waardevol.

Vooral het vertrouwen dat Emmy in haar klanten heeft is geweldig. Dit zorgt ervoor dat je je gesteund voelt als er stappen gezet mogen worden die eng zijn.

Sora van Thiel
Portret schilder met een twist

Emmy neemt je mee, op pad.
Je eigen pad.

Ze pakt af en toe en toe je hand om de vaart erin te houden en als het net iets te snel gaat, wacht ze even op je. Emmy heeft een koffer vol kennis en die deelt ze uitbundig uit. Ze heeft een hele positieve kijk op zaken en daarom was het een feest om samen met haar, nieuwe stappen te zetten en soms lastige oude patronen te doorbreken. Haar creatieve geest snapt de creatieve van geest van mij, ook al zijn het twee verschillende…

Weer aan mijn eigen stuur, dankjewel, Emmy!

Ivor van Harten
Tuinarchitect & Eigenaar van Poldergast

Tijdens een 1-op-1 mentoring traject gaan we de diepte in.

Dit doen we in de vorm van een 3 maanden traject.
3 maanden lang, op afgesproken tijden intensieve mentoring.

We hebben iedere week contact, je mag me tussendoor vragen stellen en ik kijk met je mee naar praktische zaken.

Zo ga je echt strategische stappen gaat zetten en ben ik je stok achter de deur ben.

Op basis van joúw blokkades en verlangens geef ik je concrete oefeningen en tools. Je krijgt ook toegang tot specifieke trainingsvideo’s.

En het mooiste (en spannendste)?
Je gaat de tools direct toepassen zodat je aan het eind van dit traject resultaten hebt geboekt. Ook maken we samen een plan voor de toekomst. Super handig én nodig.

No More Nonsense
⇒ Recht naar de kern
⇒ Plannen maken en doelen stellen
⇒ Strategische stappen nemen
⇒ Handige tools, en deze in leren zetten op jouw manier
En het nu echt gaan DOEN

De investering voor 1-op-1 Intensive Mentoring?

Stuur me even een bericht of vraag vrijblijvend een No More Nonsense sessie aan, dan kunnen we meteen kijken of we een match voelen en of ik je kan helpen. Dat vind ik namelijk het belangrijkste. En als we ‘m beiden voelen dan vertel ik je alles wat je moet weten, ook de prijs.

Nu is het juiste moment.

Niet alleen voor jezelf maar ook voor AL die mensen die jij gaat helpen als jij next level durft te gaan

Good to know

Een van de regels die ik in mijn business heb is dat ik alleen de ondernemers coach waarvan ik energie krijg en écht voel dat ik ze kan helpen.

Er moet een klik zijn. Het moet goed voelen van beide kanten. Want ik geloof dat ik je alleen dan kan helpen om next level te gaan.

Daarom beginnen we altijd met een No More Nonsense sessie.

Zo kun jij mij exact vertellen waar je naar verlangt en waar je tegenaan loopt.

We gaan tijdens die sessie meteen de diepte in.

Voordeel is dat je dan ook meteen mij, mijn energie en mijn manier van werken kan ervaren.

En… mocht het toch niet als een match voelen dan kan ik je ook doorverwijzen naar iemand anders. Ik geloof namelijk oprecht niet in concurrentie. De match is het allerbelangrijkste.

De kosten van deze 1-op-1 No More Nonsense sessie?

Die krijg je van mij cadeau. Dit is een stukje investering van mijn kant.
No strings attached. En je loopt sowieso met bakken aan energie de deur uit.

Wat je moet doen om de sessie aan te vragen?

Klik op onderstaande knop en vul het formulier in.

Zo kan ik me meteen goed voorbereiden en dan neem ik binnen 48 uur sowieso contact met je op 🙂

Meer creatieve superbreinen die je voor gingen:

Before the coaching process, I had many insecurities. I was ready to settle for less than I am capable of only because of my fears.

I said yes to Intensive Mentoring with Emmy after I saw such big positive progress in my partner’s business after only a few sessions with Emmy.

Emmy was able to direct my, at that moment, still undefined business attempts in the right directions while keeping me in a positive mindset and motivating me to strive for more.

She doesn’t only give you a magical fast solution for an individual problem or dilemma, she teaches you to be your own long-term problem-solving solution. Her techniques can be applied each time when you face a hard time. During Emmy’s mentoring I came up with a clear path and plans for my business.

Emmy’s positivity and confidence are contagious! Even though all of our sessions were very intense, at the same time it felt like a newly discovered fuel for my future actions.

The thing I will never forget about this journey is the feeling of freedom and control it brought to my everyday life.

Dear Emmy, it was such a pleasure to go through this journey with you! Never stop sharing your knowledge with others 🙂

Nikolina Sabljak
Photographer @Photons

Als startende ondernemer had ik zoveel vragen, waarvoor ik eigenlijk bij niemand terecht kon. Ik wilde alles heel goed doen en las en ondernam van alles maar kwam niet echt verder. Was vooral erg veel bezig met: hoe dan? En wist niet waarop ik me moest focussen.

Hoewel ik het heel erg spannend vond had ik het gevoel dat je me echt een stap verder kon brengen. Geen tijd meer om aan te rommelen, maar echt stappen te zetten.

Het is voor mij een roerige periode geweest en je was daarin een soort baken van positiviteit. Altijd bereid en open om me te helpen op wat voor manier dan ook. Je rust en enthousiasme waren echt daarin heel erg fijn. Echt superbedankt daarvoor. Mijn glowing face na al onze gesprekken zegt genoeg.

Ik heb nu een concreet plan waar ik mee aan de slag kan. Ik was eerst all over the place. Ik heb nu veel meer helderheid en daardoor ook rust en kan mezelf daardoor ook gemakkelijker weer bij les roepen als ik teveel ga afwijken. Voor mij ook heel belangrijk dat ik mijn ‘WHY’ heb gevonden. Die wakkert echt een vuurtje bij me aan om te gaan knallen.

Emmy heeft ontzettend veel kennis op het gebied van brandig en positionering en nog veel meer. Ze is een warm persoon en in onze 1 op 1 gesprekken heb ik altijd het gevoel dat je er op dat moment echt helemaal voor mij bent. Emmy voelt aan en vraagt door naar wat echt nodig is om die volgende stap te kunnen zetten.

Ook vond ik de aanvullende video’s op de theorie erg fijn om zelf mee aan de slag te gaan.

Wat het me had gekost als ik niet in mezelf had geïnvesteerd? Heel veel tijd, denkwerk en ook frustratie. Zou misschien zelfs wel eerder geneigd zijn geweest ermee te stoppen.

Nicole Splinter
HSP (hoogsensitief) & Introvert coach

Ik zat te vast in ‘productie draaien’ om strategisch na te denken en kwam niet toe aan bedenken wat ik eigenlijk wilde met mijn bedrijf. En ik kon mezelf niet motiveren en inspireren om een verandering in gedrag op gang te brengen. Ik had een nieuwe ruimte, maar ik gedroeg me nog als vanouds.

Ik ben me bewust geworden van mijn beperkte blik op mijn bedrijf en ben geïnspireerd om er op een hoger niveau / strategischer manier naar te kijken. Emmy bood steun op momenten dat ik er zelf even niet goed uit kwam, en daarmee heeft het me kracht gegeven om me daar niet negatief over te voelen, maar er op een productieve manier iets aan te doen.

Ik heb nu een positiever beeld van mijn bedrijf dan ik ervoor had; ik zie beter wat er goed gaat en wat er niet goed gaat en wat er anders moet. Ik heb een beter beeld van mijn zwakheden en kracht, en van waar ik naar toe wil.

Dit traject heeft me handvaten gegeven om de verandering op een gestructureerde / gefocuste manier aan te pakken. En ik heb praktische tips en tricks gekregen op het gebied van planning, focus en productiviteit.

Emmy’s vormgevers achtergrond en ervaring maken dat ze een hele goede coach is voor creatieven. Ze is in staat om iemand te laten voelen dat het helemaal om hem draait / gaat, en dat is heel bijzonder. Ze is niet bang om dingen van zichzelf te delen, maar het staat altijd in het teken van de groei van de ander. Ik heb zelden meegemaakt dat er zo goed naar me geluisterd werd en dat er zo hard werd geprobeerd me te helpen. Bedankt daarvoor!

André Brocatus
Design Consultant @ abdc.nl

Voor creatieven die een BOLD business willen

Don't leave without following me on Instagram ♥