Huur mij in als spreker

Emmy says it straight, simple and with a smile.

Ik word door seminars, events en bedrijven gevraagd om te komen spreken. In Nederland en in het buitenland.

Ik spreek onder anderen over

⇒ Innovatie & Creativiteit

⇒ (Internationaal) ondernemen

⇒ Productiviteit en focus

Nederlandstalig? Of toch liever Engels? Aan jou de keuze.

Praktisch

Inspireren en aanzetten tot actie. Daar doe ik het voor. Daarom spreek ik niet in moeilijke taal en grafieken maar deel in concrete voorbeelden, foto’s en als het even kan focus ik op interactie met het publiek.

Vorm

Hoe de presentatie eruit ziet ligt volledig aan de insteek van een evenement of locatie. Wordt het een Q&A? Deel ik foto’s? Of past een interview-achtige vorm beter?
Misschien is het goed om er een korte workshop aanvast te plakken? Het belangrijkste is dat het past bij de dag en aansluit bij het publiek. Laten we hierover sparren.

Expertise

Ik spreek vanuit mijn kennis en ervaring als (internationaal) ondernemer, ontwerper, eigenaar van 2 bedrijven en coach voor creatieve ondernemers. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik meer dan 879 creatieve ondernemers en bedrijven concreet geholpen en geïnspireerd om next level te gaan. Daarnaast spreek ik regelmatig voor grote-en kleine groepen.

Tarief

Mijn tarief als spreker zit tussen de €750 en €1250, afhankelijk van de voorbereiding, duur en aanvullende wensen. Laten we hierover in gesprek gaan.

“Eerlijk, toegankelijk en enthousiast. Geen wolligheid, geen blad voor de mond.”

Voorbeelden

Internationaal ondernemen. Do’s and Don’ts.
Want hoe kreeg ik het voor elkaar om als 25 jarige gup m’n eerste workshops te geven in China? Wat zou ik nooit weer doen en wat wel? Wat moet je weten, waar moet je op letten en welke strategiën kun je gebruiken als je internationale successen wilt boeken op een manier die bij joú past? Ik geef jullie een concreet stappenplan zodat je stopt met dromen en het gaat DOEN.

Hoe kun je jouw bedrijf of product innoveren?
Zelfs als je geen greintje creativiteit in je hebt? Hoe kun je voorbij je eigen blinde vlekken kijken en nieuwe kansen ontdekken? Ik geef het publiek ook concrete voorbeelden, tools en technieken om direct toe te passen.

Creatief, heel veel ideeën maar geen resultaten.
Zóveel mensen kampen hiermee. Of je jezelf nou als creatief persoon ziet of niet. Wat kun je doen om productiever te worden op een manier die echt bij jou past? Hoe hak je knopen door en behoud je je focus? Welke technieken kun je toepassen die NIET verstikkend werken maar je juist bevrijden?
Ook als je vanuit je bedrijf of evenement een concreet voorbeeld hebt kan ik hier op ingaan.

Emmy sprak onder anderen voor:

Voel je een match?

Heb je een vraag of wil je brainstormen of het past?

Wie weet is dit de eerste stap naar een mooie samenwerking.

Let’s create change together!